Шоколад і шоколадна глазур
Кондитерський шоколад – широке поняття, що охоплює ряд його видів та продуктів на його основі, які використовуються для виготовлення кондитерських виробів. Більшість десертів якщо не робляться з ним, то мають шоколадний декор. Продукт буває з різним відсотковим вмістом какао, тому надає кондитерам багато можливостей для надання солодощів різних смакових відтінків.
- 24
- 5
- 2
- 8
- 2
- 6
- 9412
- 3171625 ₴/кг/кгНемає в наявності+380 (96) 380-40-03viber
- +380 (99) 731-46-91viber
- 19066370 ₴/100 г/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190665560 ₴/кг/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 19066075 ₴/100 г/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190661740 ₴/кг/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 77293 ₴/100 г/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 19029763 ₴/100 г/100 гГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 190298607 ₴/кг/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
- 191241
- 106825 ₴/100 г/100 гГотово до відправки